LSV Volleybal

Welkom op site van LSV Volleybal

LSV is een volleybalvereniging met een mooie sporthal en dito kantine. Gezelligheid staat voorop, maar presteren is de belangrijkste "bijzaak".

Bij LSV kun je volleyballen op verschillende niveaus. Van 8-80 jaar.

Alle thuiswedstrijden worden op de zaterdag in de Boshal gespeeld.

Op deze site kun je alles vinden wat LSV afdeling volleybal te bieden heeft. Met teams variƫrend van de promotieklasse bij de senioren t/m de mini's bij de jeugd en recreatief volleybal, er is voor iedereen plaats bij LSV.

Naast informatie over trainingstijden, teamsamenstellingen is hier ook informatie te vinden over standen en wedstrijdprogramma's. Ook het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto's kun je hier vinden. De informatie op deze site wordt niet alleen door het bestuur bepaald maar ook door de leden zelf. Dus draag je steentje bij en maak van deze site een centrale bron van informatie.