Welkom op site van LSV Volleybal

15-5-2021

Nieuws over de nieuwe LSV-volleybal site. 

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een nieuwe site voor de hele omni-vereniging. We hopen u hier snel te mogen verwelkomen.


13-3-2020

Nieuws over het Corona-virus en LSV-volleybal:

Nevobo (de Nederlandse volleybalbond) heeft op hun website vermeld dat alle wedstrijden t/m 31 maart zijn afgelast. Ze volgen hiermee het advies van NOC*NSF op.

De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als bijeenkomsten met grote groepen.

Het bestuur van LSV-volleybal heeft vooralsnog besloten de trainingen bij voldoende deelname door te laten gaan. Vanzelfsprekend is dat leden met gezondheidsklachten mogelijk gerelateerd aan het Corona-virus niet komen deelnemen aan de training. Ook laten we de keuze van wel of niet trainen natuurlijk bij de leden zelf (en bij de jeugd aan de ouder/verzorger). We zijn tot dit besluit gekomen doordat men in Nederland de scholen niet gaat sluiten (de jeugd komt elkaar daar ook al tegen), wij er vanuit gaan dat de spelers over het algemeen in goede gezondheid zijn (niet in de risicogroep vallen) en we niet met hele grote groepen trainen.

We hopen dat we u/jou zo voldoende op de hoogte gebracht hebben. Mocht er iets veranderen in ons beleid, laten we het weten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur LSV-volleybal


Club van 20

Een vereniging kan niet zonder sponsoren en/of donateurs en die willen waar voor hun geld. Sponsoring is een vorm van ruilhandel en gunnen, geven en nemen.

Binnen LSV volleybal hebben we daarom: de ‘Club van 20’