Kampioen Mix B 1e helft seizoen 2018/2019

 Het jeugdteam mix B is in de 1e helft van het seizoen 2018/2019 kampioen geworden. In januari hebben ze hiervoor een medaille ontvangen van Nevobo met iets lekkers van het bestuur. Van harte gefeliciteerd jongens en meiden! Victoria mist op de foto, zij was helaas niet aanwezig bij het uitdelen en foto maken. Ze heeft de medaille e.d. natuurlijk later wel ontvangen.

 

6 april DRUKKE DAG 

CMV toernooit voor de jeugd

Autowasactie LSV-Volleybal

Laatste wedstrijddag seizoen 2018-2019

 

Welkom op site van LSV Volleybal

LSV is een volleybalvereniging met een mooie sporthal en dito kantine. Gezelligheid staat voorop, maar presteren is de belangrijkste "bijzaak".

Bij LSV kun je volleyballen op verschillende niveaus. Van 8-80 jaar.

Alle thuiswedstrijden worden op de zaterdag in de Boshal gespeeld. 

Op deze site kun je alles vinden wat LSV afdeling volleybal te bieden heeft. Met teams variërend van de promotieklasse bij de senioren t/m de mini's bij de jeugd en recreatief volleybal, er is voor iedereen plaats bij LSV.

Naast informatie over trainingstijden, teamsamenstellingen is hier ook informatie te vinden over standen en wedstrijdprogramma's. Ook het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto's kun je hier vinden. De informatie op deze site wordt niet alleen door het bestuur bepaald maar ook door de leden zelf. Dus draag je steentje bij en maak van deze site een centrale bron van informatie.

Snelle link:        Trainingen                    Lidmaatschap            

 

Het Bestuur van LSV-Volleybal 


Een vereniging kan niet zonder sponsoren en/of donateurs, en die willen waar voor hun geld. Sponsoring is een vorm van ruilhandel en gunnen, geven en nemen.

Binnen LSV volleybal hebben we daarom: de ‘Club van 20’